2022-01-10 08:21:32• hírek • Szatmár.ro

Eddigi legjobb versenynapját zárta Mani vasárnap

Foto: Rally Zone
Foto: Rally Zone

Szombaton pihenőnapot tartott a 2022-es Dakar-rali mezőnye, a szatmári Gyenes Emánuel, az Autonet Motorcycle Team versenyzője is kipihenhette az első versenyhét fáradalmait.

A szombati lazítás után viszont vasárnap újra gépre ültek a pilóták, a motorosok számára egy 404 kilométeres mért szakasz következett, az eddigi pályák közül pedig ez sikerült a legjobban Maninak. Elmondása szerint nagyon élvezetes volt ez a 400 kilométer, gyors, köves részekkel, kevés dűnével, sőt, az időjárás is kimelegedett.

A vasárnapi versenyen összesítettben a 37. időt sikerült motoroznia a szatmári pilótának, míg a Malle Moto-sok között 3. lett.

„Jó időt futottam, szerintem 3-4 percet hagytam csak benn, azt is azért, mert nehezen találtam meg 1 way-pointot” – fogalmazott Mani.

A hétfői nap az eddig leghosszabb versenytávot jelenti a résztvevők számára, mintegy 830 kilométert kell megtenniük, ebből pedig 395 kilométer mért szakasz lesz.

Ami a tabellát illeti, Mani összesítettben a 43. helyről vághat neki a hétfői távnak, míg a Malle Moto kategóriában 5. pozíciót foglalja el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: